Posted on
Andries Tunru en Beperkt Houdbaar.

In de Keykegzaal van theater De Kampanje speelde op vrijdagavond 7 februari cabaretier Andries Tunru de voorstelling Dubbelcabaret. Voor de pauze bracht hij solo hoogtepunten uit zijn voorstelling Vlees, vis, wal en schip. Na de pauze deelde Andries het podium met Stefan Hendrikx en muzikant Joep Hullegie. Beperkt Houdbaar heet het gezelschap. ,,Twee acteurs, één muzikant en geen script”, zegt Tunru daar zelf over. ,,Elke voorstelling is een première, want elke voorstelling is totaal anders.” De cabaretier maakt zijn claim waar.

Ongeveer tachtig mensen bezochten de voorstelling. Het was gezellig druk in de Keykegzaal. Ik sprak de cabaretier na afloop. Het drietal was ‘moe maar voldaan’. Het publiek was, voor zover ik kon zien unaniem, enthousiast. En alhoewel ik hier in de regel geen waardeoordeel geef , en al zeker geen recensie schrijf, steek ik mijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. Tunru, onthoudt die naam en ga hem spoedig zien. Warm aanbevolen.

De foto’s bij dit artikel zijn PR foto’s van de artiest. De zaal en de gelegenheid leende zich niet om zelf foto’s te maken.

Tunru in een eerder optreden op toneel. Foto Willemijn van der Eijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *